Over Hart voor Vrijheid

Hart voor Vrijheid is niet zomaar een vereniging en politieke partij; het is een landelijke gemeenschap van mensen die zich inzetten voor vrijheid, vrede en rechtvaardigheid. Of je nu hier bent uit nieuwsgierigheid, betrokkenheid of overtuiging, je bent van harte welkom.

Samen hebben we veel meegemaakt en nu breken er nieuwe tijden aan. Het is een tijd van verandering, waarin het belangrijk is om onze stem te laten horen en onze waarden te verdedigen.

Onze missie is om mensen te verenigen in de breedste zin van het woord: met zo veel mogelijk gelijkgestemde individuen connectie maken met vrijheidsstrijders uit alle landen.

Vrijheid en vrede zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

We zijn ontstaan uit de beweging die sinds vier jaar oa. naar het Malieveld en het Museumplein togen, om op te staan tegen de malle maatregelen. We zetten ons in om mooie bijeenkomsten te organiseren en actie te voeren voor vrede en voor vrijheid.

Word lid van Hart voor Vrijheid en steun onze missie voor een rechtvaardigere samenleving. Het lidmaatschap kost slechts €12,- per jaar, maar voel je vrij om meer bij te dragen als je dat kunt missen. Jouw steun maakt een verschil.

Heb je vragen, suggesties of wil je gewoon kennismaken? Je kunt altijd mailen naar [emailadres] met je bericht. We staan klaar om naar je te luisteren.

Meld je aan en doe mee. Samen kunnen we onze stem laten horen en een positieve verandering teweegbrengen. En als je ooit wilt afmelden, kan dat eenvoudig door op de afmeldknop te klikken.

Laten we samen bouwen aan een betere toekomst voor iedereen.

Met hartelijke groeten,

Het team van Hart voor Vrijheid

DarkLight