Anna in gesprek met…

Angelo Meijers in de Zeven VragenOp 31 augustus 2021 is Angelo Meijers te gast bij de Zeven Vragen van Lijst30.

Voor veel mensen is Angelo inmiddels een bekende Nederlander. Angelo woont met zijn gezin in Canada en is heel actief op o.a. Facebook. Door de prachtige, soms poëtische, maar altijd pakkende verhalen welke Angelo via Social Media verspreidt, heeft hij een trouwe schare fans opgebouwd. Als de kans zich voordoet, maakt Angelo graag de overtocht naar Nederland om zijn ouders (en fans) te ontmoeten.

Naast het schrijven van boeken, houdt Angelo zich bezig als life-coach, met vrijwilligerswerk voor mensen die geen thuis hebben en geeft hij inspirerende speeches. Wat misschien nog wel het meest bijzondere is, is dat – terwijl hij aan de andere kant van de wereld zit – hij een heel netwerk van drukbezochte lichtcirkels in Nederland heeft opgezet.

Datum: dinsdag 31 augustus 2021Tijd: 20.00 uurAanmelden: Als lid van Lijst30 kun je het formulier invullen en dan wordt de link gratis naar je gemaild.

Zeven vragen - Angelo Meijers

Suggesties: Met wie wil jij graag een interview zien?

Of heb jij misschien een heel nieuw idee of concept dat je aan de wereld wilt laten zien? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons contactformulier.