Steun Lijst30 #hartvoorvrijheid 

Lijst30 heeft in korte tijd een enorme groei doorgemaakt en heeft laten zien te blijven staan in tijden van grote uitdagingen. 

En hoewel wij geen zetels hebben behaald bij de laatste Tweede Kamerverkiezingen, hebben wij elkaar als gelijkgestemden gevonden. En daar ligt wat ons betreft de kracht: Verbinding. 

Op dit moment wordt er een groot onderzoek gehouden onder de achterban om de nieuwe koers van Lijst30 te bepalen. Tijdelijk fungeren wij als actieve burgerbeweging zonder rechtsvorm. Aan de hand van de uitkomsten van het onderzoek zal de rechtsvorm worden bepaald. Tot die tijd is het niet mogelijk om lid te worden. Wel is het mogelijk om te doneren.

Mocht je in het verleden een lidmaatschap aan zijn gegaan, dan zal dit zonder kosten weer geactiveerd worden zodra de nieuwe rechtsvorm is opgericht. Wij houden je hier met onze nieuwsbrief van op de hoogte.

Wil jij Lijst30 steunen, dan kan dat op verschillende manieren:

  1. Je kan een donatie doen Alle medewerkers, kieslijstkandidaten, districtleiders, woordvoerders enz. werken vrijwillig voor en in de organisatie. Zij ontvangen geen enkele vergoeding voor hun werk. Dit betekent dat 100% van alle donaties wordt gebruikt voor het realiseren van de doelen van Lijst30. Je kan een bedrag naar keuze doneren op rekening NL94TRIO0198329105.
  2. Aanmelden als vrijwilligerGa hiervoor naar https://hartvoorvrijheid.nl/vrijwilligers en meld je aan.

Veel dank voor ieders inspanningen, waarmee we de verbinding en de verandering tot stand brengen!