Politiek

Alles over Gemeenteraadsverkiezingen en Tweede Kamerverkiezingen.

Meedenken, meepraten

Lijst30 #hartvoorvrijheid werkt vanuit principes aan maatschappelijke thema’s. Thema’s die mensen uit alle lagen van de samenleving verbindt, motiveert en inspireert om actief mee bezig te zijn. We onderscheiden twee stromingen;Politiek gedreven (TG) en de Parallelle samenleving (PS).Door middel van een Telegramgroep of Discord kanaal onderhouden de leden van diverse werkgroepen contact met elkaar. Veel werkgroepen hebben één keer per week een zoom meeting. Het is ook mogelijk om, met inachtneming van bepaalde regels, elkaar fysiek te ontmoeten. Dit bepaalt de groep zelf.Wil je politiek inhoudelijk meepraten over thema’s? Meld je dan aan via het formulier op de desbetreffende themapagina.

Lokale vertegenwoordiging

Lijst30 heeft in elke kieskring een vertegenwoordiging in de vorm van een Districtleider. Deze persoon is aanspreekpunt voor mensen die in een gemeente wonen die onder die kieskring vallen.Via het e-mailadres van jouw kieskring kun je contact opnemen meet jouw districtleider en bijvoorbeeld vragen jou toe te voegen aan de Telegramgroep van jouw district.Op die manier kom je makkelijk in contact met gelijkgestemden in jouw omgeving.De districtleider kan je ook in contact brengen met een kandidaat die op onze kieslijst staat. Klik hier om naar het overzicht van de kieskringen te gaan.

Als je benieuwd bent waar we voor staan, dan kun je naast ons Programma bekijken, ook zien wat Lijst30 zou stemmen. Ga daarvoor naar de motie-pagina.

Meer info volgt…