Welkom

Welkom bij de club waar vrijheid en vrede hand in hand gaan. Of je nu hier bent uit nieuwsgierigheid, overtuiging of gewoon omdat je van goede vibes houdt, we zijn blij dat je er bent.

We hebben samen al heel wat meegemaakt en nu staan we aan de vooravond van nieuwe avonturen. Het is een tijd van verandering, waarin we ons sterk maken voor vrijheid én vrede, want laten we eerlijk zijn, die twee gaan hand in hand als yin en yang.

Het zit hem in de combinatie van dingen. Net als 'samen spelen, samen delen, samen helen'. Of 'Wie wat wil is welkom, wie het weet mag het zeggen, wie het kan mag het doen'. In combinatie met de HVV kernwaarden en principes, is dat het nieuwe geluid wat de wereld nodig heeft.

Als lid van Hart voor Vrijheid:

  1. maak je deel uit van dé vrijheidsbeweging van Nederland
  2. heb je toegang tot Hart voor Vrijheid events
  3. mag je meebeslissen op een Algemene Ledenvergadering
  4. kun je echt een verschil maken om de normale burgers in de maatschappij weer in hun kracht te zetten

 
Voor slechts 12 euro per jaar kun je lid worden. Het lidmaatschap geldt voor een kalenderjaar en wordt automatisch verlengd, tenzij je het voor het eind van het jaar opzegt. Wanneer je lidmaatschap start in de maanden november/december dan geldt de contributie ook voor het daaropvolgende jaar.

Om je lidmaatschap op te zeggen kan je mailen naar administratie@hartvoorvrijheid.nl.

DarkLight